Vanlige Stilte Spørsmål

Vår 14 dagers prøveperiode er 100 % gratis og krever ingen kredittkortinformasjon for å starte. Hvis du på slutten av prøveperioden vil oppgradere, er det flott. Hvis ikke, vil planen din automatisk bli nedgradert til gratisplanen.

Nei. Du får den fullstendige, ubegrensede versjonen av tjenesten vår helt gratis i 14 dager. Når du er klar til å oppgradere, kan du velge en plan som passer dine behov.

Hva er et online bestillingssystem? Kort fortalt er et online bookingsystem et nettbasert grensesnitt som gjør det mulig for kunder å bestille tjenestene du tilbyr i form av en avtale. Med et online bookingsystem har både bedrifter og profesjonelle kontroll over tjenestene og tilgjengelige spilleautomater som kan bestilles av kunder. Å sette buffertid og konfigurere gjentakende avtaler er også mulig med mange systemer. Avanserte bestillingssystemer som Aoxio online bookingsystem vil også tillate bestillingssider å tilpasses og merkes.

En online avtale refererer vanligvis til akkurat det, en bestilling for en tjeneste gjort via et online bookingsystem. En online avtale kan være for en tjeneste, for eksempel en tannlegetime, for eksempel et møte eller en rekke årsaker. Mens bestillingen for timen gjøres online, kan selve avtalen foregå over telefon, eller personlig på et senere tidspunkt og dato som avtalt ved bestilling.

Hvis du ønsker å sette opp og tilby en online bookingtjeneste for kundene dine, kan du gjøre det ved hjelp av et gratis online planleggingsverktøy. Du vil dra nytte av en online bookingside som du kan tilpasse med din egen merkevarebygging. Videre vil du med et godt online bookingsystem sømløst kunne integrere og tilby en online booking via din egen nettside.